+31 (0)481 - 795187

360 Graden fotografie apparatuur

Bent u al in bezit van een productfotostudio? Dan is de Basis set - 360 graden fotografie apparatuur een perfecte aanvulling op uw bestaande apparatuur. Maak uw studio compleet met de FotoCube 360 graden fotografie apparatuur.

Hieronder hebben wij op een rij gezet welke productfotostudio samenstelling u minimaal nodig hebt om met de Basis set de beoogde resultaten te halen.

 
  1. Voldoende verlichting (daglichtlampen, flitsers of LED).
  2. Voldoende lichtvermogen.
  3. Camerastatief.
  4. Grijskaart.
  5. Achtergrond.
  6. Frame waar de achtergrond op komt te liggen.
  7. Compatible Canon EOS spiegelreflexcamera.
  8. PC/ Laptop met Windows 7, 8, of 10. Of Apple OS met Parallels

Copyright & Design by Dave Leonard


 


Inhoudelijk - 360 Graden apparatuur


1. Voldoende lichtvermogen 
(fotostudio verlichting) is van essentieel belang om een goed resultaat te kunnen behalen. Het gewenste aantal lichtbronnen is afhankelijk van uw opstelling. Indien u werkt met een FotoCube opnametent, dan hebt u aan 3 lichtbronnen voldoende. Indien u werkt met een losse achtergrond, dan adviseren wij tenminste twee lichtbonnen van de achtergrond te gebruiken, twee om het product uit te lichten en één lichtbron van bovenaf op te stellen. Deze vijfde lichtbron zal ingezet kunnen worden waar u nodig acht. Dit kan voor de achtergrond zijn, voor het product of in een combinatie. Professionele verlichting bij 360 graden fotografie apparatuur

Hoe groter uw product, hoe meer lichtbronnen nodig zijn om het gewenste eindresultaat te krijgen. Ook het type lichtbron is bepalend bij het te behalen eindresultaat.
Aarzel niet om met ons contact op te nemen indien u twijfels hebt.


2. Naast het aantal lichtbronnen is ook voldoende lichtvermogen van essentieel belang. Hierbij is ook het type reflector (softbox, kap, schaal of paneel met kleppen) van belang. Bij de een is de lichtverstrooing beter als bij de ander.
Wij denken graag met u mee, aarzel niet om ook hierover met ons contact op te nemen.

3. Een camerastatief is bij productfotografie een must. U wilt immers uniformiteit behouden in uw productfoto's op de website (afstand, hoek, hoogte enz). Bij 360 graden productfotografie is het niet eens mogelijk om zonder een camerastatief te werken.

4. De grijskaart, dit eenvoudige hulpmiddel wordt nog steeds vaak vergeten. Bij ons in de
complete fotostudio's is de grijskaart al jaren een standaard product. Met behulp van de grijskaart kunt u de witbalans van de camera correct instellen.

5. Een mooie egale witte achtergrond is eenvoudig te realiseren met een standaard witte achtergrond rolpapier. Zorg dat deze breed genoeg is zodat u voldoende afstand kunt nemen van het product.

6. Bij de FotoCube 360 graden fotografie apparatuur ontvangt u een frame van MDF om de achtergrond op te kunnen leggen. Met het frame voorkomt u dat er te veel hoogte (en daardoor contrast) verschil ontstaat tussen de egale witte achtergrond en de 360 graden draaischijf. In het eindresultaat ziet u dan geen verschil tussen de achtergrond en de draaischijf.

7. De FotoCube 360 graden fotografie apparatuur is compatible met de meeste Canon EOS spiegelreflexcamera's.

8. U hebt een computer nodig met Windows OS. De FotoCube 360 graden fotografie apparatuur werkt vooralsnog alleen op Windows 7, 8 en 10.
​Indien u beschikt over een Apple computer kunt u met het programma Parallels gewoon gebruik maken van de FotoCube 360 Graden apparatuur.

Wij adviseren een PC met minimaal 2,3Ghz en 4Gb RAM werkgeheugen


Gebruik van de 360 Graden fotografie apparatuur

​Het gebruik van de FotoCube 360 Graden apparatuur is eenvoudig. Na de software installatie is het Plug & Play. Binnen enkele minuten hebt u een 360 Graden productanimatie. De 360 Graden draaitafel van FotoCube hebben, bij correct gebruik, geen onderhoud nodig. 

​Laat u door ons adviseren bij de implementatie van de 360 graden productanimaties voor uw website en webshop. Er zijn diverse mogelijkheden beschikbaar die het u makkelijk maken om de animatie op de website te kunnen zetten.

lbl_footcol_titel1

lbl_footcol_titel2

Navigatie