+31 (0)85 - 3033 579   
NederlandsDuitsEngels
0 Items    Totaal  € 0,00
Mandje is leeg

360 Graden productfotografie

Productfotografie

Het gebruik van productfotografie voor bedrijven die hun producten aanbieden via e-commerce is de laatste tijd enorm in opkomst gekomen en valt niet meer uit het wereldbeeld weg te denken. Wil je de bezoekers van je webshop intrigeren, vasthouden en aansporen je product te kopen, dan is het van essentieel belang dat je product optimaal gepresenteerd wordt. De technieken binnen de productfotografie zijn talrijk. Eén van de belangrijkste ontwikkelingen van de laatste tijd is die van de 360 graden productfotografie. Deze dynamische vorm van animatie trekt de aandacht van de potentiële cliënt die de mogelijkheid heeft het product van alle kanten te bekijken.

360 graden productfotografie

Deze techniek, die de bezoeker de controle in handen geeft om een product om zijn eigen as te draaien en rondom te bekijken heet 360 graden productrotatie, 360 graden productfotografie of 3D productfotografie. Met 360 graden productfotografie hebben mensen zelf de regie in handen en kunnen zij door middel van simpele muisbewegingen het product laten roteren, in- en uitzoomen of vergroten en verkleinen. Hierdoor kan geen enkel detail van het gewenste artikel aan de aandacht van de mogelijke koper ontsnappen. Door je producten via deze interactieve manier te presenteren optimaliseer je je online verkoopresultaten aanzienlijk.

Betaalbare 360 graden productfotografie

Er zijn verschillende fotocamera’s op de markt met een oneindig pakket aan applicatie mogelijkheden. Voor professionele én amateur fotografen komen de camera’s wat prijsklasse betreft binnen ieders bereik . Ook zijn er kant-en-klare 360 graden fotografie studio sets beschikbaar waarmee je als eigenaar van een webwinkel je producten kunt fotograferen met 360 graden productanimatie. Als je handig bent met de camera en enige basiskennis hebt over de juiste belichting en de correcte camera instellingen, dan kun je thuis een eigen fotostudio inrichten. Met de adequate benodigdheden kun je indrukwekkende product animaties maken met behulp van 360 graden productfotografie.

Studio apparatuur en software voor 360 graden productfotografie

Door het grote aantal ondernemers dat online van productpresentatie gebruik maakt is het van groot belang telkens vernieuwend te zijn op je webshop. De potentiële koper van je producten stelt steeds hogere eisen aan het beeldmateriaal dat hij of zij van achter het beeldscherm kan aanschouwen. Het is daarom essentieel dat je voordat je begint je producten met 360 graden productfotografie te presenteren, je zorgt om je goed te laten adviseren om de juiste apparatuur te hebben en de goede software. Alleen dán verkrijg je de beste, professionele resultaten voor je webshop. Een dergelijk advies kunnen wij u geven. 

360 graden fotografie voor webshop

De 360 graden fotografie software voor webwinkels is een extra functionaliteit om uw klanten beter te voorzien van visuele informatie. De productfoto is het eerste contact wat de bezoeker heeft met uw product.
Om u te kunnen onderscheiden tegenover de concurrende webwinkelier zal u uw bezoeker iets nieuws moeten aanbieden. Met de 360 graden productfotografie set van FotoCube kunt u de bezoekers van uw webwinkel gedetailleerde informatie laten zien waarmee men zelf de regie in handen hebben.
Want online kopers willen zelf de controle hebben.

Met de FotoCube 360 graden software maakt u in een aantal stappen eenvoudig zelf de
animaties van al uw producten. Door de opties die de software biedt kunt u direct de gewenste informatie aan de foto toevoegen. 

Opties van de 360 Graden software: 

 • Naam van de serie foto’s
 • Aanpassing bestand grootte, vul zelf de gewenste pixels in,
 • Uitsnijden (croppen) product,
 • Fotograferen in vaste beeldratio's,
 • Fotograferen in RAW bestanden,
 • Bepaal zelf het aantal te nemen foto’s,
 • Bepaal zelf de rotatie (90, 180, 270 en natuurlijk 360°),
 • Contrast accentueren,
 • Witter maken achtergrond,
 • Histogram van de foto beoordelen,
 • Animatie functie voor producten met beweegbare delen.


Door al deze functies in combinatie met een FotoCube fotostudio te benutten is kwaliteit van de 360 graden animaties gewaarborgd.

Navigatie