+31 (0)85 - 3033 579   
NederlandsDuitsEngels
0 Items    Totaal  € 0,00
Mandje is leeg

FotoCube 360 Graden fotografie

 Vrijblijvend en eerlijk advies op maat. Neem contact op met Jeroen Wigman
 Voor maatwerk 360 graden fotografie projecten komen we graag bij u langs.
 Wij denken mee in het totale proces. Efficiënter werken betekend tijd besparen.
 Professioneel eindresultaat tegen een betaalbare prijs. 
 Garantie op uw 360 graden resultaat! (vraag naar de voorwaarden)

Bestel uw eigen 360 graden fotostudio hier in onze webshop of vraag voor maatwerk een offerte aan.

360 Graden fotografie

De eerste indruk is alles. De kwaliteit van uw productfoto's zijn van grote invloed op het koopgedrag van klanten die uw webshop bezoeken. Ongeacht het type product! Een goede productfoto met de juiste beleving is bepalend bij de conversie in uw webshop. De 360 graden fotografie mogelijkheid schept een uitstekend ruimtelijk beeld. Doordat het product vanuit meervoudige invalshoeken te bekijken is, krijgt de klant een stuk meer informatie dan een traditionele foto. 360 Graden fotografie is de meest effectieve manier om visuele informatie door te geven.
U biedt de bezoeker van uw website eenvoudig een extra product beleving.

Copyright & Design by Dave Leonard

Interactieve 360 graden fotografie

Met de interactieve FotoCube 360 graden fotografie software laat u de bezoeker van uw webshop letterlijk zien waar het bij uw product om draait. Een geweldige en geavanceerde manier van functionaliteit om uw klanten beter te voorzien van gedetailleerde visuele informatie. Door het maken van meerdere foto's achter elkaar, terwijl het product 360 graden om zijn as draait, is de klant in staat uw product in 3d (rondom) te bewonderen. Tevens maakt deze techniek het mogelijk om bewegende delen van uw product dynamisch in beeld te brengen. Zo onderscheid u zich niet alleen van uw concurrenten, maar kunt u klanten gedetailleerde informatie laten zien. En dat schept duidelijkheid en stimuleert uiteindelijk de verkoop.


Maak eenvoudig zelf 360 Graden foto's van uw producten.

Met de FotoCube 360 graden fotografie software maakt u in een aantal eenvoudige stappen zelf (dynamische) animaties van uw product. Door de opties die de software biedt, kunt u in een handomdraai de gewenste bewerking op de 360 graden productfoto toepassen. Zo kunt u bijvoorbeeld zelf het aantal foto's en de rotatie (90°, 180°, 270° en natuurlijk 360°) bepalen. De foto in ieder gewenst formaat snijden, het zogeheten croppen. En nog veel meer gebruiksvriendelijke opties. Bekijk hieronder de video of lees zelf alles over de 360 graden productfotografievan FotoCube.

Bij de 360 graden fotografie software zit onder andere: een uitgebreide handleiding, instructie video’s, en indien gewenst, installatie en instructie op locatie. Om u een indruk te geven van een aantal producten waarvan wij een 360 graden of 3D animatie hebben gecreëerd kunt u naar de pagina met animaties gaan.


Navigatie