+31 (0)85 - 3033 579   
NederlandsDuitsEngels
0 Items    Totaal  € 0,00
Mandje is leeg

FotoCube 360 graden fotografie.


Met de drie gemotoriseerde draaitafels van de FotoCube 360 graden fotografie software is een zeer breed scala aan producten te fotograferen. Van horloge tot een waterpomp van 70Kg, het zal geen probleem zijn voor een van de draaitafels. De uitgebreide 360 graden software laat zich eenvoudig bedienen ondanks de vele functionaliteiten die de software biedt.

Wij bieden u diverse mogelijkheden om tot een gewenste keuze te komen. U kunt kiezen voor de basis-set, hierbij ontvangt u de FotoCube 360 graden software met draaitafel.
Bij de basis set wordt een Java script generator meegeleverd om een 360 graden animatie te creŽeren. De 360 graden animaties zijn ook eenvoudig te genereren met de software van Object2VR of Magictoolbox. 

Zoekt u een totaal oplossing? Kijk dan bij de FotoCube 360 graden fotografie Studio sets. Per type draaitafel hebben wij voor u een productfotostudio samengesteld zodat u meteen de juiste apparatuur in huis heeft om te kunnen starten.

Inmiddels heeft FotoCube bij haar 360 graden fotografie draaitafels diverse accessoires toegevoegd. Een groter draaiplateau, een frame rondom de draaitafel of zelfs een telescooparm voor 3D fotografie.
FotoCube ontwikkeld en vervaardigd veel hulpmiddelen in eigen beheer om u als klant nog beter te kunnen ondersteunen.

Voor een product op maat bij uw 360 graden fotografie set neemt u gewoon even contact met ons op.

Navigatie