+31 (0)481 - 795187

Schoenen fotografie: zelf schoenen fotograferen

Creatieve en professionele schoenen fotografie helpt je onderscheidend te zijn ten opzichte van andere verkopers van schoenen zoals laarzen, sneakers en pantoffels. Je kunt de schoenen fotograferen zoals alle anderen dat doen, maar het is de kunst om een creatieve invalshoek te kiezen.

We maken het je met de professionele fotostudio’s voor productfotografie graag gemakkelijker. De compacte productfotostudio’s kun je in een beperkte ruimte opbouwen, zodat je de schoenen kunt fotograferen op de locatie die jij wenst. Met onze software erbij kun je de foto’s bovendien gemakkelijk bewerken en direct gebruiken in de webshop.

Creatief schoenen fotograferen

Het is belangrijk om de schoenen op een net wat andere manier te presenteren, bijvoorbeeld in combinatie met een mooie achtergrond. Wil je de vrijstaande of zwevende foto’s van schoenen schieten en er daarmee voor zorgen dat daar alle aandacht naar uit kan gaan? Met de productfotostudio’s voor schoenen fotografie zorg je voor de juiste belichting en omgeving, waarin je de schoenen kunt fotograferen om die zo goed mogelijk op de bezoeker over te laten komen.

Fotostudio set voor schoenen

Met een fotografie studio set voor schoenen fotografie is het van belang om in ieder geval de groothoek thuis te laten. Producten worden nooit met een dergelijke lens gefotografeerd en dat geldt in het bijzonder voor schoenen. Het beeld zou daardoor sterk worden vervormd. De neus gaat er bol uitzien en de hak wordt aan de andere kant juist veel te smal.

Houd daar rekening mee wanneer je de fotostudio set voor schoenen fotografie gebruikt om de schoenen te fotograferen. De set helpt je de belichting goed af te stemmen op de omgeving, bijvoorbeeld met de daglichtlampen en de handige reflectoren.

Fotostudio set en software

Je kunt een mooie fotostudio set voor schoenen fotografie kopen. Maak je gebruik van een Canon EOS spiegelrecflexcamera? Dan kun je bovendien gebruik maken van onze FotoCube productfotografie software. Je maakt het daarmee nog eenvoudiger om zelf schoenen te fotograferen. Schoenen zoals laarzen fotograferen met accessoires? De FotoCube opnametafel maakt het gemakkelijk om bijvoorbeeld een tas te plaatsen.

Je kunt zelf de schoenen fotografie verzorgen op basis van de professionele en toch compacte fotostudio sets. Dat betekent dat je de schoenen professioneel kunt fotograferen, om je daarmee positief te onderscheiden.

 

 

lbl_footcol_titel1

lbl_footcol_titel2

Navigatie