+31 (0)85 - 3033 579   
NederlandsDuitsEngels
0 Items    Totaal  € 0,00
Mandje is leeg

Een Mini Fotostudio voor elk budget

Uw specialist in productfotografie >>> Jeroen Wigman

Fotostudio set van FotoCube Alle beschikbare Mini Fotostudio's voor u verzameld
Maak mooie productfoto's met deze fotostudio set Welke Mini Fotostudio formaat is voor u het meest geschikt? Ik adviseer u graag!
Beste productfotografie met de fotostudio set Elimineer eenvoudig vervelende schaduwen.
 Altijd de goedkoopste!
 Gratis hulp op afstand.


Maak zelf professionele productfoto's. Sinds 2007 is FotoCube de fotostudio specialist in productfotografie. FotoCube biedt u de oplossing tegen een betaalbare prijs.

Schaduwvrije productfotografie met een Mini Fotostudio van FotoCube

Bij een Mini Fotostudio van FotoCube kunt u kiezen tussen verschillende types. Elk type heeft zijn eigen kenmerken. Welke mini fotostudio het beste bij u past is geheel afhankelijk van uw wensen en verwachte eindresultaat. Wij bieden fotostudio's in alle prijscategoriŽn.  Kies voor de originele FotoCube mini fotostudio, want alleen dan ben je verzekerd van een goed resultaat. 
 

Producten fotograferen met Mini Fotostudio.

Tegenwoordig worden er steeds hogere eisen gesteld aan productfotografie. Het schaduwvrij fotograferen is een van de zaken die onmisbaar zijn voor productfotografie. De foto's die namelijk op je website, in je webshop of waar dan ook terecht komen moeten er goed uitzien. Ze moeten duidelijk zijn en de omgeving mag niet al te veel afleiden. Zo moet je geen opvallend doek hangen achter het product, er geen andere producten op dezelfde foto bij zetten, maar ťťn van de belangrijkste dingen die vaak wordt vergeten is de schaduwvrije productfotografie. Dit resultaat bereik je eenvoudig door het gebruik van de FotoCube minifotostudio.

Er zijn dingen die je zelf kunt ondernemen om ervoor te zorgen dat er geen schaduw te zien is bij een product. Wij leggen je deze mogelijkheden graag uit. Verder is het goed om te weten dat je helemaal geen dure aankopen hoeft te doen. Je hoeft bijvoorbeeld niet een speciale camera te kopen om ervoor te zorgen dat er geen schaduw op een product valt. Hier zijn enkele manieren voor, en wij leggen je die graag uit.

 

Productfotografie met een FotoCube Mini Fotostudio.

Zonder FotoCube minifotostudio een harde schaduw Schaduwvrije productfotografie met de FotoCube minifotostudio Voordat je zomaar begint met schaduwvrije productfotografie moet je het volgende weten. De schaduw van een foto heeft alles met de belichting te maken die gericht staat op het product. Het eerste wat belangrijk is om te weten is dat je de flitser NIET moet gebruiken bij het maken van foto's. Deze is vaak veel te fel voor het belichten van een foto. Hierdoor krijg je al snel een overbelichte foto en veel schaduw die je bij productfotografie juist niet wil hebben. Het beste is om alle vals licht factoren te elimineren.

Maak gebruik van onze Softbox verlichting met de full-spectrum daglichtlampen en het resultaat zal alleen maar beter worden. Dit is eigenlijk een must-have als je een beetje een goede productfoto wilt maken. Het meest effectief is het gebruik van drie lichtbronnen richt deze allemaal op net een ander deel van de FotoCube mini fotostudio en aanschouw uw eigen professionele productfoto!

Navigatie