+31 (0)85 - 3033 579   
NederlandsDuitsEngels
0 Items    Totaal  € 0,00
Mandje is leeg

Partners

Partners van FotoCube:

FotoCube en haar partners bedienen de e-commercemarkt in Nederland. Door samen te werken kunnen webshopeigenaren profiteren van kennis, ervaring, netwerk en voordeel. 

Ook partner van FotoCube worden? Neem contact op met Jeroen Wigman
Focus op Fotografie

 
HET adres voor het volgen van een workshop. Sinds het ontstaan van FotoCube in 2007 is Focus op Fotografie partner.


Stichting Webshop Keurmerk
 

 

De Stichting Webshop Keurmerk is sinds 2001 dé brancheorganisatie en hét Thuiswinkel Keurmerk van thuiswinkels die hun producten en diensten voornamelijk via internet aanbieden. Met meer dan 2500 aangesloten webwinkels is de Stichting het grootste erkende Keurmerk van Nederland. De bij het Nederlandse Webshop Keurmerk aangesloten winkels staan onder onafhankelijk toezicht van de Stichting. De Stichting Webshop Keurmerk beoogt consumenten te beschermen tegen ondeugdelijke webwinkels en/of thuiswinkels.

FotoCube is sinds 2010 business partner van Webshop Keurmerk
 

 

eKomieKomi exploiteert intelligente klanten waarderings diensten waarmee bedrijven en consumenten in de complexe wereldwijde huidige internet-infrastructuur op een veilige en vetrouwelijke manier transacties kunnen verrichten.
Momenteel verwerkt eKomi miljoenen online klanten waarderingen voor duizenden bedrijven in acht landen. Hiermee behoren wij tot een toonaangevend bedrijf in de klanten waarderings softwarebranche.


One Stop WebshopOne-Stop-Webshop zet haar eigen praktijkervaring in het runnen van een webshops tegenwoordig in voor andere webshops. De oprichters runnen vanaf 2004 de webshops:
Kaffeepadshop en Coffeepodshop. Bij One Stop Webshopbegin je direct een webwinkel, die zo is ingericht dat voor jou de optimale mix ontstaat op het gebied van klanten binnenhalen en behouden, verkopen realiseren, betalingen ontvangen en het versturen van jouw producten.


ShopGilde
ShopGilde.nl is dé inkooporganisatie voor webwinkeliers. Veel webwinkels hebben moeite met inkopen. Waar haal je je spullen het voordeligst en wie levert de beste diensten?

Als fulltime webwinkelier krijg en kreeg ik, Patrick Strijker, regelmatig vragen en opmerkingen over het hoe en wat rondom een webwinkel.
Beginnende, maar ook reeds langer draaiende webwinkels zoeken een oplossing voor verpakkingsmaterialen, logistieke vraagstukken, internet-marketing en webwinkelbeheer.

Met het idee om daar een oplossing voor te bedenken die in principe voor álle webwinkels geldt, of kan gelden, is ShopGilde ontstaan. Een Gilde is een samenwerking van mensen met eenzelfde ambacht. Met het gebruik van het internet neemt het aantal webwinkels nog steeds toe.

Veel (vooral kleinere) webwinkels hebben moeite met het inkopen van artikelen en diensten rondom de shop.

SalesupplySalesupply kan u helpen bij het uitwerken van uw internationale e-commerce strategie. Daarnaast kunnen onze e-commerce consultants u constructief adviseren om uw webshop in elk betreffend land te optimaliseren. Denk hierbij aan juridische zaken, financiele vraagstukken, wetgeving, logistieke uitdagingen, betaalmethoden en boekhoudkundige zaken.

Door Salesupply kan FotoCube haar internationale ambities uitrollen. Wat kan Salesupply voor u betekenen?
MyParcel
  MyParcel is de oplossing voor webwinkeliers die hun verzend- en retourproces      gemakkelijker en voordeliger willen organiseren.

 Als klant van MyParcel maakt u gebruik van voordelige tarieven, uitstekende service  én de betrouwbare levering van PostNL.
 Door MyParcel te gebruiken kunt u zich meten met (de) toonaangevende webwinkels in Nederland op het gebied van verzending, logistiek en service. 

Wilt u ook het gemak van MyParcel ervaren? Mail naar
myparcel@fotocube.nl en ontvang informatie over tarieven en mogelijkheden.

 


Navigatie