+31 (0)85 - 3033 579   
NederlandsDuitsEngels
0 Items    Totaal  € 0,00
Mandje is leeg

Retourneren

Wat te doen bij annuleren of retourneren?

Annuleren
Wanneer u een bestelling annuleert die door ons nog niet is verstuurd, kost u dat niets. Is het pakket al verzonden, weiger het dan bij u aan de deur.

Indien de betaling van die geannuleerde bestelling is ontvangen, sturen wij - na goede ontvangst van de artikelen - de aankoopsom minus verzendkosten aan u terug. Dit geldt alleen als u de bestelling weigert en ongeopend weer meegeeft aan de bezorger.

 

Artikelen terugsturen
U kunt geleverde producten altijd binnen veertien dagen - gerekend vanaf de dag van aflevering - zonder opgaaf van redenen terugsturen. Deze ‘afkoelperiode' geldt niet voor artikelen die wij voor u assembleerden of speciaal hebben besteld.
Alle overige producten kunt u - ongebruikt en in de originele verpakking - aan ons terugsturen. Zie voor meer informatie onze algemene voorwaarden.

Ook een complete bestelling kunt u terugsturen. Zend het naar onderstaand retouradres en FotoCube stort - na goede ontvangst van de artikelen - de volledige aankoopsom aan u terug. De verzendkosten voor het geheel of gedeeltelijk terugsturen van uw bestelling zijn voor uw rekening.

 

Terugbetalingen
Alle annuleringen, omruilingen en retourneringen dient u vooraf via e-mail, fax of post aan FotoCube te melden.

Vermeld altijd uw volledige naam en het ordernummer van uw bestelling. Voor het terugbetalen van uw vooruitbetalingen hebben wij uw bankrekeningnummer nodig.

Klanten uit de EU dienen ook het IBAN en BIC/Swift nummer van hun bank te vermelden.


Voor uw veiligheid
Het rekeningnummer dat u opgeeft voor de terugbetaling moet gelijk zijn aan het rekeningnummer waarmee u de betaling aan FotoCube deed. Hierdoor kunnen wij fraude met terugbetalingen voorkomen. Terugbetalen doen we binnen 30 dagen.


Retouradres:
FotoCube
tav Magazijn
Newtonweg 4a
6662 PV Elst (gld)

 

 

Alle artikelen dienen in de originele verpakking geretourneerd te worden.
 

Navigatie