+31 (0)85 - 3033 579   
NederlandsDuitsEngels
0 Items    Totaal  € 0,00
Mandje is leeg

Voordelen van FotoCube

Waarom FotoCube?
FotoCube is door de jaren heen een concept geworden met diverse oplossingen om producten goed te presenteren.

Een belangrijke factor naast het te behalen eindresultaat is de arbeidstijd die nodig is om een bepaald resultaat te kunnen behalen. Het is geen enkel probleem om de mooiste foto's te maken van uw product. Op internet en Youtube is zeer veel informatie te vinden hoe u deze foto's maakt. Het zijn vaak fotografen die hun kennis met u willen delen. Als webshop eigenaar heeft u hier niet veel aan. 
U bent veels te veel tijd kwijt aan het verkrijgen van de juiste opstelling/ afstelling en instelling.

FotoCube adviseert vanuit commercieel oogpunt. Wij begeleiden u bij het vinden van de juiste balans tussen het goed presenteren van uw producten en de tijd die u er mee bezig bent.
Is de conversie hoger bij een perfecte foto? Of verkoopt u evenveel met een iets mindere foto die veel minder tijd heeft gekost?

Vanzelfsprekend streven ook wij het hoogst haalbare na. 

Door te werken met een van de FotoCube fotostudio's maakt u goede en aansprekende productfoto's. Ze zien er uit als door een professional gemaakt terwijl het gebruik van een van de FotoCube fotostudio's niet moeilijk is. U kunt er direct mee aan de slag want u heeft weinig tot geen uitleg nodig. Zelfs geen cursus, echter met een van onze workshops krijgt u meer nuttige informatie hoe u tot een nog beter resultaat kan komen. We leren u de tips en trucs.

Niet moeilijk
Als u de camera kan bedienen en de basisbegrippen van het fotograferen kent, bent u al een heel eind op weg. En wanneer u geen ervaring heeft met fotograferen is er ook geen man overboord.
Onze website staat boordevol informatie en instructiefilmpjes om de kunst van het fotograferen met de lichttent onder de knie te krijgen. U zult al snel merken dat ook hier geldt: "oefening baart kunst"

Tijd- en geldbesparend
Met de
FotoCube lichttent bespaart u naast tijd ook nog eens geld. U heeft geen kostbare nabewerkingprogramma's meer nodig want "fotoshoppen" behoort vanaf nu tot het verleden. Ook vrijstaand maken gaat razendsnel. Met de FotoCube is het licht rondom het product overal gelijk en is dan eigenlijk al vrijstaand. Dat scheelt u weer tijd. Wilt u diepte in de foto dan is een lichte schaduw noodzakelijk.

De FotoCube is ook nog eens zeer vriendelijk geprijsd en in een mum van tijd terugverdiend. Dat geldt zeker wanneer u met de Productfotografie Kit aan de slag gaat. Die is al erg compleet en u kunt er direct mee aan de slag.

Productspecificaties:
De FotoCube is verkrijgbaar in de maten 50x50x50cm, 75x75x75cm, 110x110x110cm en 150x150x150cm.
Daarnaast is er de BigBox (230x160x160cm), speciaal voor modellen, etalagepoppen, Friese klokken, planten etc.

Onze FotoCube's zijn vervaardigd van hoogwaardig flocking materiaal. De buitenzijde is van nylon en de binnenzijde van velours.
De voorzijde van de FotoCube lichttent is geheel te verwijderen door de klittenband aansluiting. Wanneer u de voorzijde sluit kunt u vanaf FotoCube 75 de rits gebruiken om een opening te creŽren voor de lens van de camera. Door deze laatste optie zult u merken dat elke vorm van ongewenste schaduw of reflectie achterwege blijft.
De doorschijnende, duurzame, kleurenneutrale stof die uw product volledig te omringen met mooi zacht licht. De FotoCube lichttent verspreidt het licht gelijkmatig van alle kanten, inclusief de top en bodem.
Het gebruik van voldoende en goede verlichting speelt hierbij een essentiŽle rol. 

Achtergronden
De meegeleverde achtergronden zijn in elke FotoCube lichttent te bevestigen door het klittenband te gebruiken. De achtergronden zijn lang genoeg om zowel de achterzijde als de onderzijde in een keer te bedekken. Hierdoor krijgt u een naadloze achtergrond.
Door de twee lussen in de FotoCube kunt u diverse producten ophangen om ze staand of zelfs zwevend te fotograferen.

Voor een glad en onderhoudsvrije oplossing kunt u gebruik maken van
witte achtergronden van PVC folie. De zijn los verkrijgbaar. Zo voorkomt u kreukels en met een vochtige doek zijn eventuele vlekken snel te verwijderen.

De FotoCube kan na gebruik opgevouwen worden en opgeruimt in de draagtas bespaard u ruimte en voorkomt u dat de FotoCube lichttent stoffig en vies wordt.


Effect
Om het effect van een FotoCube te laten zien tonen wij hieronder een aantal foto's met en zonder de FotoCube.

   


De FotoCube Opnametafel
FotoCube is ontstaan met de Opnametent, maar FotoCube is inmiddels meer. Zo hebben wij de FotoCube Opnametafel ontwikkelt. Met deze Opnametafel maakt u direct vrijstaande foto's, zonder enige nabewerking!
Deze 


 

Navigatie