+31 (0)85 - 3033 579   
NederlandsDuitsEngels
0 Items    Totaal  € 0,00
Mandje is leeg
 

Etalagepoppen en -figuren

Etalagefiguren zijn onmisbaar voor kledingfotografie. Ze zorgen ervoor dat u de kleding in gedragen vorm kunt fotograferen. Dankzij de halsloze torso’s kunt u specifiek het kledingstuk fotograferen, zonder dat er een nek en hoofd zichtbaar zijn. Dit zorgt voor een belangrijke nadruk op het shirt, overhemd, jurkje of de trui die u wilt fotograferen.
De etalagepoppen en etalagefiguren zonder hals zijn uitstekend geschikt als accessoire voor uw eigen productfotostudio, waarmee u zelf uw productfoto’s kunt maken. We zorgen er met de verschillende etalagepoppen voor dames, heren en de kinderen voor dat u de diverse modellen eenvoudig online kunt bestellen.


Halsloze torso voor dames en heren

Een halsloze torso voor dames, voor heren of voor de kinderen maakt invisible neck fotografie mogelijk. Het is niet nodig om de foto’s achteraf te bewerken om het hoofd of de rest van het lichaam onzichtbaar te maken. De halsloze torso’s zorgen er automatisch voor dat u alleen het kledingstuk zal fotograferen, waardoor u daar alle aandacht naar uit kunt laten gaan.
De etalagepoppen en etalagefiguren zijn daarmee uitstekend geschikt voor productfotografie. Maakt u gebruik van onze fotostudio voor 360 graden productfotografie? Dan hebben klanten zelfs de kans om de gefotografeerde kleding van alle kanten te bekijken en beoordelen.


Etalagefiguren voor invisible neck fotografie

De etalagefiguren voor invisible neck fotografie vormen de ideale keuze om kleding te fotograferen voor de webshop. Bekijk daarnaast ook de andere accessoires die er beschikbaar zijn voor uw fotografie. U kunt dan bijvoorbeeld denken aan daglichtlampen voor een kleurechte weergave en de achtergronden om alle aandacht uit te laten gaan naar het jurkje, de trui, het shirt of overhemd dat u wilt fotograferen in de fotostudio.

Online etalagefiguren kopen

De verschillende etalagefiguren kunt u eenvoudig online kopen, we zorgen er met de modellen voor dames, heren en de kinderen voor dat u daar alle kanten mee uit kunt. Op zoek naar een etalagepop met demontabele armen of zoekt u specifiek naar de halsloze torso’s om uw producten te fotograferen? Bekijk het online aanbod.
Vragen over een van de etalagefiguren of -poppen? Neem contact met ons op, dan helpen we u graag een goede keuze te maken. 

Navigatie