+31 (0)85 - 3033 579   
NederlandsDuitsEngels
0 Items    Totaal  € 0,00
Mandje is leeg

Fotostudio Kleding fotografie.

Fotostudio kledingfotografie voor online verkoop

Wanneer je een webshop hebt zijn productfoto's erg belangrijk om je producten goed weer te geven. Voor een goede productfoto, is het natuurlijk belangrijk om te weten hoe je moet fotograferen. Bij kleding is dat weer heel anders dan bij producten. Wil jij de beste fotografie voor jouw webshop? Dan zijn er een aantal tips die je hiervoor kunt opvolgen. Denk aan een fotostudio die speciaal is samengesteld om kleding te fotograferen. Naast de diverse fotostudio's voor kleding geeft FotoCube algemene tips en adviezen hoe je zelf een professioneel resultaat kunt behalen. Er zijn verschillende manieren om kleding online te presenteren. Elke wijze heeft zijn voor en nadelen. Wij hebben een aparte pagina over fashion fotografie samengesteld om je nog beter te kunnen informeren. 


Kledingfotografie - plat neerleggen

Heb je weinig tijd en moet je veel kleding fotograferen? Dan is het natuurlijk niet ideaal om een model te hebben waarbij de kleding aangetrokken moet worden. Kleding plat neerleggen is dan ook een optie. Dit kan het beste worden gedaan op een witte of transparante grond, omdat het gemakkelijk is om kleding goed neer te leggen en je snel verder kunt met het volgende kledingstuk. Het is misschien niet de beste manier, omdat kleding op een model vaak mooier valt, maar het is wel een prima manier voor kledingfotografie voor jouw webshop.

Fotostudio voor kledingfotografie

Het is ideaal wanneer je gebruik kunt maken van een fotostudio voor kleding fotografie. Hiermee krijg je namelijk de mooiste foto's. Het is hierbij belangrijk om te weten welke apparatuur er nodig is, denk aan goede lampen met het juiste kleur licht en een witte achtergrond. Uiteraard is een paspop of model nodig waarbij de kleding aangetrokken kan worden. Het kost misschien veel tijd, maar het resultaat is beter dan wanneer je kiest voor fotograferen op andere manieren en het ziet er professioneler uit.

Paspop, de halsloze torso bij kleding fotografie

Het is mogelijk om direct een paspop in zijn geheel aan te schaffen, maar het is handiger om een halsloze torso en de benen afhankelijk van elkaar aan te schaffen. Dit geeft bij het aankleden niet alleen maar minder gedoe, maar kost ook minder tijd. Het werken met een paspop is nu eenmaal lastiger dan het werken met een torso. Zo kun je moeilijk een t-shirt op de foto zetten zonder dat de pop een broek aan heeft, waardoor je ook weer tijd moet steken in het aantrekken van de broek bij een pop. De manier van presenteren op een torso is een stuk mooier dan wanneer een kledingstuk op de grond ligt bij kleding fotografie. Ook ben je niet afhankelijk van modellen en kun je dus fotograferen wanneer jij wil, want een torso is natuurlijk altijd beschikbaar voor kleding fotografie. Een halsloze torso staat perfect in een fotostudio voor kledingfotografie en op deze manier zullen de foto's net zo mooi worden als bij de hele grote en bekende webshops. Er zitten echter ook een paar nadelen bij het fotograferen van een halsloze torso. Zo is het belangrijk dat de torso niet te smal maar ook niet te breed is voor de kleding en ook het aan- en uittrekken kan veel tijd en moeite kosten. Gelukkig zul je hierin steeds handiger worden. Bij dames is het ook lastig wat betreft de diverse nek/ hals breedtes van de kledingstukken. 


Waarom is goede kleding fotografie voor jouw webshop zo belangrijk?

Een fotostudio voor kledingfotografie is sowieso een aanrader, omdat het een stuk professioneler oogt. Hierdoor zijn mensen al sneller geneigd iets te kopen. Het is de kunst om bij kleding fotografie goed te laten zien hoe het product valt en hoe het er precies uitziet. Bij de fotografie voor jouw webshop is het een aanrader om meerdere foto's te maken. Ook detailfoto's worden altijd erg gewaardeerd door klanten. Een fotostudio voor kledingfotografie kan zowel voor foto's op de grond als voor foto's van een lichaam worden gebruikt. Of het hierbij nou gaat om een model of een paspop maakt dan niet uit.

Een kledingfotografie studio voor een webshop hoeft overigens niet veel geld te kosten. Vooral het licht is erg belangrijk, maar er kan ook prima worden gewerkt met daglichtlampen bij fashion fotografie voor jouw webshop. Een fotostudio voor kledingfotografie is mogelijk voor iedereen!


Navigatie