+31 (0)85 - 3033 579   
NederlandsDuitsEngels
0 Items    Totaal  € 0,00
Mandje is leeg

Sieraden fotografie: zelf sieraden fotograferen

Sieraden fotograferen? Zoals edelstenen en horloges? Dit vraagt om de juiste verlichting en materialen. Een fotostudio set voor productfotografie biedt uitkomst en maakt het eenvoudig om professionele foto’s te maken.

De fotostudio set voor sieraden fotografie helpt je producten zoals edelstenen en andere juwelen te laten stralen. Je hebt er harder licht bij nodig dan voor veel andere producten. Het is daarom verstandig om gebruik te maken van de FotoCube Sieradenfotografie Box, waar LED een belangrijk onderdeel van uitmaakt.

Edelstenen en horloges fotograferen

Wil je edelstenen fotograferen of aan de slag met horloge fotografie? Houd er rekening mee dat deze producten vragen om hard licht van een LED-lamp, zodat de materialen en kleuren zo goed mogelijk uit de verf komen. De Box voor sieraden fotografie bevat zowel de hardware als de software die je nodig hebt om daar gewoon zelf mee aan de slag te gaan. 

Het biedt je onder andere de mogelijkheid om de witbalans goed in te stellen, een vereiste voor geslaagde sieraden fotografie. Het is van groot belang om de witbalans goed in te stellen voor zowel juwelen en edelstenen als aan de andere kant bijvoorbeeld goud en zilver dat op een mooie manier over dient te komen.

Instellen van de scherptediepte voor sieraden fotografie

Daarnaast maakt de fotostudio set het mogelijk om de scherptediepte goed af te stemmen op het type sieraden fotografie waarmee je aan de slag gaat. Voor edelstenen fotografie en horloge fotografie: beperkte scherptediepte helpt je de briljant of de inscriptie eruit te laten springen. Door meer scherptediepte toe te passen kun je aan de andere kant een complete setting fotograferen, zodat je hier op verschillende manieren mee aan de slag kunt binnen sieraden fotografie.

Sieraden fotograferen met LED Sparkling Light

Je kunt de sieraden fotograferen met de LED Sparkling Light. Dit is een belangrijk onderdeel van de box voor sieraden fotografie. Je zorgt er daarmee voor dat je hard licht toe kunt passen, voldoende sterk om de edelstenen, juwelen en bijvoorbeeld horloges op een mooie manier te verlichten. De combinatie tussen de hardware en software maakt het eenvoudig om de sieraden mooi te fotograferen en bijvoorbeeld te presenteren in de webshop.

Navigatie