+31 (0)85 - 3033 579   
NederlandsDuitsEngels
0 Items    Totaal  € 0,00
Mandje is leeg

De originele FotoCube Mini Fotostudio.

Uw specialist in productfotografie >>> Jeroen Wigman

Fotostudio set van FotoCube Kies voor kwaliteit, kies voor de originele FotoCube Mini Fotostudio
Maak mooie productfoto's met deze fotostudio set Welke Mini Fotostudio formaat is voor u het meest geschikt? Ik geef u graag hierover advies.
Beste productfotografie met de fotostudio set Elimineer eenvoudig vervelende schaduwen.
 Gebruik de daglichtlampen voor het beste resultaat.
 Garantie op uw resultaat! 
(vraag naar de voorwaarden)

Maak zelf professionele productfoto's. Sinds 2007 is FotoCube de fotostudio specialist in productfotografie. FotoCube biedt u de oplossing tegen een betaalbare prijs.

Schaduwvrije productfotografie met de Mini Fotostudio.

De Mini Fotostudio, lichttent of opnametent, is een eenvoudig, goedkoop maar perfect hulpmiddel om zelf hoogwaardige productfoto's te maken van je assortiment. Kies wel voor de originele FotoCube mini fotostudio, want alleen dan ben je verzekerd van een goed resultaat. De kwalitatief mindere lichttenten zullen het van buitenaf geprojecteerde licht niet goed verdelen. Ook het diffuus maken van het licht zal van veel mindere kwaliteit zijn. Dit heeft een nadelig effect op het eindresultaat.
 

Producten fotograferen met Mini Fotostudio.

Tegenwoordig worden er steeds hogere eisen gesteld aan productfotografie. Het schaduwvrij fotograferen is een van de zaken die onmisbaar zijn voor productfotografie. De foto's die namelijk op je website, in je webshop of waar dan ook terecht komen moeten er goed uitzien. Ze moeten duidelijk zijn en de omgeving mag niet al te veel afleiden. Zo moet je geen opvallend doek hangen achter het product, er geen andere producten op dezelfde foto bij zetten, maar één van de belangrijkste dingen die vaak wordt vergeten is de schaduwvrije productfotografie. Dit resultaat bereik je eenvoudig door het gebruik van de FotoCube minifotostudio.

Er zijn dingen die je zelf kunt ondernemen om ervoor te zorgen dat er geen schaduw te zien is bij een product. Wij leggen je deze mogelijkheden graag uit. Verder is het goed om te weten dat je helemaal geen dure aankopen hoeft te doen. Je hoeft bijvoorbeeld niet een speciale camera te kopen om ervoor te zorgen dat er geen schaduw op een product valt. Hier zijn enkele manieren voor, en wij leggen je die graag uit.

 

Productfotografie met een FotoCube Mini Fotostudio.

Zonder FotoCube minifotostudio een harde schaduw Schaduwvrije productfotografie met de FotoCube minifotostudio Voordat je zomaar begint met schaduwvrije productfotografie moet je het volgende weten. De schaduw van een foto heeft alles met de belichting te maken die gericht staat op het product. Het eerste wat belangrijk is om te weten is dat je de flitser NIET moet gebruiken bij het maken van foto's. Deze is vaak veel te fel voor het belichten van een foto. Hierdoor krijg je al snel een overbelichte foto en veel schaduw die je bij productfotografie juist niet wil hebben. Het beste is om alle vals licht factoren te elimineren.

Maak gebruik van onze Softbox verlichting met de full-spectrum daglichtlampen en het resultaat zal alleen maar beter worden. Dit is eigenlijk een must-have als je een beetje een goede productfoto wilt maken. Het meest effectief is het gebruik van drie lichtbronnen richt deze allemaal op net een ander deel van de FotoCube mini fotostudio en aanschouw uw eigen professionele productfoto!

Navigatie