+31 (0)85 - 3033 579   
NederlandsDuitsEngels
0 Items    Totaal  € 0,00
Mandje is leeg

Witte achtergrond.

Uw specialist in speelgoedfotografie >>> Jeroen Wigman

Fotostudio set van FotoCube Vrijblijvend en eerlijk advies. Neem contact op met mij!
Maak mooie productfoto's met deze fotostudio set Gegarandeerd een egaal witte achtegrond. 
Beste productfotografie met de fotostudio set Wij denken mee in het totale proces. Efficiënter werken betekend tijd besparen.
 Professioneel eindresultaat met uw eigen fotostudio tegen een betaalbare prijs. 
 Garantie op uw resultaat! 
(vraag naar de voorwaarden)

Het afgelopen decenium is er veel verandert binnen de online wereld. Bij de conversie van uw webshop speelt de juiste achtergrond van de productfoto een grote rol. U maakt gebruik van het onderbewust zijn van de bezoeker van uw webshop. Sinds 2007 is FotoCube de productfotografie specialist. Een wit doek met enkele eenvoudige lampen volstaat niet meer voor een professionele webshop. FotoCube biedt u de oplossing tegen een betaalbare prijs.

Witte achtergrond fotografie

De witte achtergrond en fotografie gaan hand in hand, een volledig witte achtergrond vormt de heilige graal binnen productfoto’s. Het resultaat daarvan is dat de aandacht volledig uit zal gaan naar het object dat u fotografeert, niet naar de achtergrond of andere irrelevante details.
U kunt een witte achtergrond bij foto’s creëeren met verschillende softwareprogramma’s zoals Adobe Photoshop en alternatieven. Gemakkelijker is het om de foto’s met onze opnametafel of softwall te maken. Daarmee zorgt u eenvoudig voor een witte achtergrond voor fotografie, zodat het niet nodig is om de achtergrond daarna lichter te maken of op een andere manier aan te passen.

FotoCube biedt u nog een mogelijkheid bij het cre
ëeren van een witte achtergrond, namelijk de FotoCube Productfotografie Software. Naast het witter maken van de achtergrond kunt u oa ook direct de foto maken, croppen en het juiste formaat bepalen. Het proces van productfotografie wordt hierdoor een stuk effcienter.

 

Witte achtergrond bij foto’s

De witte achtergrond bij foto’s zorgt er eenvoudig voor dat het object met al z’n details goed tot z’n recht komt. U kunt op die manier zelf de productfoto’s maken in een van onze kant-en-klare fotostudio’s, zonder dat u daar specifieke kennis van fotografie voor nodig heeft.
Met onze handige hulpmiddelen voor een witte achtergrond bij foto’s zorgt u er eenvoudig voor dat u een witte achtergrond kunt realiseren, waarmee u professionele productfoto’s kunt maken, zonder dat u daar een specialist voor nodig heeft.


Foto opnametafel of softwall

Voor de fotografie met een witte achtergrond kunt u gebruik maken van de foto opnametafel of de softwall. De opnametafel creëert een egaal witte achtergrond bij de foto. Dit creëert de illusie dat het object boven een witte achtergrond ‘zweeft’, omdat er niets van de achtergrond te zien is. Het vormt daarmee voor veel productfotografen de beste keuze.
Ter alternatief kunt u gebruik maken van de softwall. Die maakt het mogelijk om vrijstaande foto’s te maken, opnieuw met een witte achtergrond. Zo kunt u er in de beide gevallen voor zorgen dat er een witte achtergrond voor fotografie ontstaat, om geschikte productfoto’s in topkwaliteit te maken.

Witte achtergrond voor fotografie

U kunt de oplossingen voor een witte achtergrond bij fotografie eenvoudig online bestellen. Vragen over de opnametafel, de softwall of benieuwd naar de verschillen tussen beiden? Neem contact met ons op, dan lichten we u dat graag toe.

Navigatie