+31 (0)85 - 3033 579   
NederlandsDuitsEngels
0 Items    Totaal  € 0,00
Mandje is leeg
De exclusieve in eigen huis ontwikkelde

FotoCube Productfotografie Opnametafel.

Meer informatie of een offerte? Mail naar
jeroen@fotocube.nl 

 

Voor elk type product hebben wij een oplossing of creëren een oplossing zodat u de gewenste productfoto’s kan maken. In ons assortiment hebben wij verschillende producten van de meer standaard fotostudio’s zoals op onze website, tot een compleet professionele fotostudio zoals de opnametafel.
Met de FotoCube opnametafel hebt u een complete fotostudio waarmee u direct aan de slag kunt. U bespaart veel tijd en geld omdat de gemaakte foto direct klaar is voor publicatie op de website of in de webshop. Gebruik de productfotografie opnametafel i.c.m. onze productfotografie software en uw product kan binnen enkele minuten online staan!

 

Voordelen FotoCube Productfotografie opnametafel: 

  • -       Eenvoudig in gebruik,
  • -       Professioneel eind resultaat,
  • -       U hebt weinig ruimte nodig tov traditionele fotostudio’s,
  • -       Direct een vrijstaand resultaat,
  • -       Geen schaduwen,
  • -       Tijd besparend,


Samen met de FotoCube productfotografie software en een Canon spiegelreflex camera creëert u een productfoto die direct geupload kan worden naar de website. 
Onlangs hebben wij onze eigen

FotoCube Productfotografie software” geïntroduceerd, hiermee kunt u nog efficiënter uw foto’s maken. U bespaart veel tijd! De foto is direct gereed voor upload naar uw website. U geeft een naam aan uw foto (belangrijk voor SEO), snijd de foto uit, verkleind deze voor webweergave en stelt het contrast bij zoals u dat wenst.


Het doel is op een efficiënte manier productfoto’s te produceren. Maximaal resultaat, tegen minimale inspanning.
Wij leveren niet alleen de hardware en software. Maar geven ook advies, training, begeleiding en instructie. Zowel op locatie als op afstand.
 

Complete fotostudio
De FotoCube Opnametafel wordt compleet geleverd met alle bijbehorende apparatuur. Zoals de Capture software, Canon EOS 1300D, flitsers, softboxen, lampstatieven, diverse flags, opbouw/ installatie/ instellen en training bij u op locatie, grijskaart.
U hebt alleen de ruimte en een computer nodig met Windows 7, 8. 8.1 of 10
(de software is nog niet compatible met Apple OS, zodra beschikbaar zal de software kosteloos worden geupgrade)

Voorbeeld foto's gemaakt met de FotoCube Productfotografie Opnametafel i.c.m. de FotoCube Productfotografie software en de Canon EOS 1300DTransparante producten fotograferen Foto's maken van een snapback Kraak heldere foto's van groente maken Calve pindakaas, wie is er niet groot mee geworden. Foto: FotoCube Mooie foto van blik Unox knakworst - Foto: FotoCube  Van Gils suiker - Foto: FotoCube Opnametafel Van Gils suiker - Foto gemaakt met de FotoCube opnametafel Transparante vaas, gemaakt met de FotoCube opnametafel Witte producten fotograferen? Geen probleem met de FotoCube Planten fotograferen voor de veiling? Gebruik de FotoCube Ook transparante verpakkingen kunt u met de Opnametafel fotograferen Gekleurd glas fotograferen? Doe het met de FotoCube Opnametafel

 

 
Wilt u bovenstaande foto's ontvangen in groot formaat? of uw product als voorbeeld gefotografeerd hebben? Neem contact met ons op!
 

Navigatie