+31 (0)85 - 3033 579   
NederlandsDuitsEngels
0 Items    Totaal  € 0,00
Mandje is leeg

Zelf productfoto's maken

Eenvoudig zelf productfoto's maken

Met de juiste middelen kunt u eenvoudig zelf productfoto's maken. Op deze pagina laten wij u stap voor stap zien wat u nodig hebt om zelf aan de slag te gaan met productfotografie.

Het zelf fotograferen van producten wordt vaak onderschat. Een goede productfoto kan alleen gemaakt worden wanneer er veel tijd en aandacht in gestoken wordt. Dit is ook de reden dat het inhuren van een productfotograaf veel geld kost.
Het inhuren van een productfotograaf kent overigens ook voordelen natuurlijk. Hiervover vindt u elders op deze website meer informatie
.

Verlichting om eenvoudig zelf productfoto's te maken

Wanneer u besloten hebt om zelf productfoto's te gaan maken dient u een fotostudio samen te stellen. Hierbij is fotostudio verlichting de belangrijkste basis. Zonder consistente verlichting zult u niet in staat zijn om op ieder gewenst moment dezelfde productfoto's te kunnen maken.

De basis fotostudio apparatuur om zelf productfoto's te maken: 

  • Fotocamera waarbij u het diafragma, sluitertijd en ISO handmatig kan aanpassen
  • FotoCube lichtte(formaat is afhankelijk van het formaat van uw product(en)
  • Voldoende verlichting (met daglichtlampen)
  • Camerastatief
  • Grijskaart (voor correcte kleurweergave)
  • Strakke achtergrond 

Basiskennis van fotograferen is zeker een pré, ook kennis van uw camera is wenselijk. Hebt u beide niet of minimaal, dan geven wij u graag tips om tot een goed resultaat te komen. Veel van deze tips vindt u terug op onze website.

Hebt u al fotostudio apparatuur in uw bezit? Dan kunt u waarschijnlijk zelf wel oordelen of u voldoende hebt om zelf productfoto's te kunnen gaan maken.
Hebt u nog geen fotostudio apparatuur in bezit?
Dan hebben wij de kant en klare oplossing voor, de
FotoCube productfotostudio. Hiermee bespaard u geld, tijd en bent u flexibel in het zelf maken van productfoto's van uw nieuwe of wisselende assortiment.

U hebt met een fotostudio van FotoCube direct alles in huis om eenvoudig zelf productfoto's te maken!

Zelf producten fotograferen?

Hulp bij eenvoudig zelf productfoto's maken Maar u weet niet wat u nodig hebt? Laat mij u geheel vrijblijvend adviseren. Ik luister naar uw wensen en geef advies op maat.

Neem persoonlijk met mij contact op via:
E-mail:
 jeroen@fotocube.nl


Maak contact met Jeroen via What's App!

 06-13995873

Navigatie